Zon, zee en Sportcruisers

Details: Bij aankomst in Puerto Colón wordt u vergezeld door uw Club Paradiso Concierge en worden u de sleutels van uw luxe jacht overhandigd.
Een korte kennismaking met het schip en u zal zich onmiddellijk thuis voelen in deze uitzonderlijke vakantie omgeving. Geniet van de rustige, zonovergoten omgeving en hoor het zachte geklapper van de masten in de haven als je achterover leunt en ontspannen op het zonnedek geniet van het uitzicht op zee.

Verken op je eerste dag de omgeving en breng een bezoek aan het plaatselijke strand, 'La Pinta'. U kunt er veilig zwemmen met een ongelooflijk uitzicht op de bergen.Verken de verschillende winkels die honderden bezoekers trekken elk jaar, of probeer een aantal watersporten zoals duiken en surfen.Gedurende uw verblijf kan uw Club Paradiso Coördinator een gekwalificeerde schipper voor u regelen die u door de kristalheldere wateren leidt om de opvallende kust van Tenerife te verkennen.

De indrukwekkende kliffen van Los Gigantes en de prachtige zonsondergang over La Gomera zijn slechts een paar van de bezienswaardigheden die u zullen betoveren, U zal volop de gelegenheid krijgen om de natuurlijke bewoners; walvissen en dolfijnen, te aanschouwen in hun eigen habitat. De schoonheid van het hebben van een eigen vaartuig betekent dat u kunt gaan en staan waar u maar wilt, alles in een tempo dat bij u past. Maak een tocht langs de ruige kust van Tenerife naar een afgelegen strand of geniet rustig op het royale dekterras van een glas gekoelde champagne. Of wat dacht u van een bezoek aan het nabijgelegen eiland, La Gomera? Thuis aan weelderige groene bossen en een UNESCO bioreservaat, is dit eiland het ultieme landelijke toevluchtsoord.

Samengevat: vaar in de zonsondergang om op deze bevoorrechte manier ten volste van uw vakantie te genieten.

Geen artikelen in deze categorie

Club Paradiso Fotoboek

Club Paradiso heeft de beste vakantie herinnering die u maar kunt bedenken; een fotoboek van de Club Paradiso-bestemmingen dat eenvoudig kan worden gepersonaliseerd met uw ...

Lees meer

Lente in het Verenigd Koninkrijk

Grootouders vinden het het allerleukste als ze hun kleinkinderen kunnen meenemen voor een (korte) onderbreking. Adem de frisse lucht van het platteland in, loop blootsvoets ...

Lees meer

Bekijk Alles

Inloggen
go to the top of the page