Noord en Zuid

Details:  Bij aankomst in Exeter, de historische hoofdstad van het prachtige Devon. Neem even wat tijd om de pittoreske stad te verkennen met zijn Romeinse muren, Tudor huizen en een spectaculaire kathedraal, die dankzij zijn Normandische torens het langste ongebroken gewelfd plafond in Europa heeft en rij verder naar het Lympstone Manor in Exmouth. Geniet van het prachtige uitzicht op de riviermonding van Exe en de zogenaamde Jurassic kust, terwijl u geniet van de twee Michelin-sterren-chef-kok Michael Caines Signature maaltijd.

Vanuit Exmouth kunt u genieten van een betoverende rit door-het hart van Devon naar Kentisbury Grange in het noorden. Op slechts een paar mijl van het charmante stadje Barnstaple, is Kentisbury de perfecte-de locatie van waaruit u de pracht en praal in het prachtige Exmoor en het koninklijke van de Gouden Surfstranden waarvoor de regio bekend is te ontdekken.

Voor diegenen die meer van avontuur houden, is er de moglijkheid om de boot te nemen naar het ongerepte Lundy Island. Waar u kunt genieten van een rijk scala aan wilde dieren in de beschermde status van dit werkelijk prachtig eiland.

Samengevat: Een reis met afwisselend de historische steden en prachtige landschappen van het gevierde graafschap Devon.

Geen artikelen in deze categorie

Club Paradiso Fotoboek

Club Paradiso heeft de beste vakantie herinnering die u maar kunt bedenken; een fotoboek van de Club Paradiso-bestemmingen dat eenvoudig kan worden gepersonaliseerd met uw ...

Lees meer

Lente in het Verenigd Koninkrijk

Grootouders vinden het het allerleukste als ze hun kleinkinderen kunnen meenemen voor een (korte) onderbreking. Adem de frisse lucht van het platteland in, loop blootsvoets ...

Lees meer

Bekijk Alles

Inloggen
go to the top of the page