destination

Rullande sluttningar och grönskande vingårdar – detta är det rustikt vackra Toscana. En minutiöst restaurerad 1400-talsgård med 12 lyxlägenheter – detta är San Filippo.

Denna vackra semesteranläggning ligger inbäddad bland 700 hektar böljande kullar, mitt i Toscanas Chianti-region. Här blandas lokal historia, lantlig tjusning och tidstypiska interiörer med modern lyx och en mängd bekvämligheter.

Oavsett hur din dröm om Toscana ser ut kan den inte vara långt ifrån den verklighet du finner på San Filippo, en anläggning som kännetecknas av ett rikt kulturarv, grönskande vingårdar, klassisk inredning och en avslappnad levnadsstil.

Tillbringa en fridfull dag vid poolen och samlas sedan på terrassen för att njuta av en toskansk måltid medan solen långsamt sänker sig över det vackra landskapet. San Filippo erbjuder helt enkelt den ultimata toskanska upplevelsen och allt du kan önska dig i form av lyx, avkoppling, stillsamhet, skönhet och charm.​​​​​​​​


Majestätisk arkitektur, hisnande vyer över grönskande olivlundar och böljande toskansk landsbygd – det är denna magiska blandning av konst, historia och natur som framkallar den passion som detta hörn av Italien gjort sig känt för.

Renässansens influenser märks tydligt i denna romantiska region där minnen av en svunnen era och dess kultur präglar varje stad. Det var Florens fresker, Pisas prakt och Siennas skönhet som framkallade den konstnärliga inspirationen hos landets söner. Mästare som Michelangelo och Leonardo da Vinci lever än idag vidare genom regionens rika förflutna.

För gourmander och vinälskare erbjuds möjligheter att utforska en annan aspekt av det toskanska kulturarvet där tradition och innovation möts för att fira regionens ingredienser. Utsökta rätter och gott vin är standard vid varje festlig sammankomst och återspeglar mångfalden som hittas bland de kuster, berg, slätter, städer och byar som utgör denna fascinerande region.