destination

Paramounts storslagna miljö är som gjord för en förstklassig, avslappnad semester.

Välkommen till en värld av modern elegans och finess. Med färgglada växter, en rymlig solterrass, påkostade pooler och barer som du kan simma fram till, erbjuder den här anläggningen allt det du önskar att en semesterbostad bör innehålla och lite till.

Paramounts 25 individuellt designade lägenheter är kända för att stå som riktmärke för den enormt höga standard som utmärker alla Club Paradiso-anläggningar. Här har allt från den slående, sagolika arkitekturen till den ultrachica inredningen valts ut med största omsorg i avsikt att skapa en miljö präglad av lyx och god smak.

Den professionella personalen på Paramount ser det som en självklarhet att göra allt de kan för att din vistelse ska bli så bra som möjligt. Paramount är helt enkelt en unik och annorlunda anläggning av överlägsen klass.


Teneriffa är den största ön i ögruppen Kanarieöarna. Här erbjuds en spektakulär blandning av strålande solsken, avkopplande atmosfär, naturlig skönhet, levande kultur och gästfrihet. Här slår det kristallklara havet mot fantastiska, soldränkta sandstränder medan det skyhöga berget Teide tyst vakar över de pittoreska städer och byar som ligger utspridda längs med dess sluttningar.

Vill du strosa genom huvudstadens många butiker, ge dig ut på en spännande rundvandring i nationalparken eller bara koppla av i solen intill en sötvattenpool? På Teneriffa finns allt. Och när den stillsamma eftermiddagen övergår i en magnifik solnedgång kanske öns sjudande nattliv lockar?

Njut av en lyxmiddag under en stjärnbeströdd himmel på en av de många strandterrasserna och ge dig sedan hän åt det mångskiftande nöjesliv som erbjuds. Bekymmerslöst nöje är ledordet på denna subtropiska lekplats.​​​​​​​​​​​