destination

Njut av kvalitet, stil och elegans under en platinakantad tillvaro på havet

Just när du trodde att du hade upplevt den ultimata lyxsemestern presenterar Club Paradiso ”Platinum Experience”, ett förstklassigt semesteralternativ ombord på en påkostad Sunseeker motorbåt. Utformade för att tillgodose även de mest kräsna semesterfirarna erbjuder dessa båtar en tillvaro i total lyx.

Det starka, väl ansedda varumärket Sunseeker är synonymt med kvalitet, stil och oöverträffad elegans. Var och en av de olika båtmodellerna är ett praktexempel på ojämförlig uppfinningsrikedom, prestanda och funktionalitet.

Motorbåtarnas innovativa design, förstklassiga hantverk och exceptionella kvalitet har gjort dem till föregångare världen över. Tillämpandet av avancerad marinteknik innefattar bland annat banbrytande kör- och propulsionssystem vilket garanterar en kraftfull och graciös båt med imponerande toppfarter och enkel hantering. Lyxig, avundsvärd, storslagen – semesteralternativet ”Platinum Experience” är avsedd för dem som anser att bara det bästa är gott nog.


Club Paradisos Sunseeker-båtar ligger förtöjda i den förtjusande småbåtshamnen Puerto Colón, i Playa de las Americas på Teneriffas södra kust. Hamnen ligger i närheten av flera fantastiska stränder och utgör därför en perfekt bas för den som vill utforska området och njuta av en minnesvärd semester. I Puerto Colón finns en mängd kaféer, barer och restauranger och Las Americas pulserande nattliv ligger endast en kort promenad bort.

Teneriffa är fortfarande ett populärt resmål för semesterfirare i alla åldrar. Med en spännande historia och ett överraskande varierat landskap, erbjuder ön tillräckligt många sevärdheter och fritidsaktiviteter för att underhålla även den mest rastlösa resenär.

På det fängslande Teneriffa erbjuds du allt från sagolika stränder och kittlande nöjesparker till golfbanor, nattliv och scubadykning. Vill du göra din solsemester på Kanarieöarna till något helt unikt och samtidigt imponera på dina vänner? Välj då att bo på en lyxig Sunseeker-motorbåt.