destination

Denna exklusiva och privata anläggning ligger inom sina egna lummiga tropiska trädgårdar endast 15 minuter från flygplatsen och ligger intill det prestigefyllda Laguna Village komplexet, The Sheraton och Banyan Tree hotell.

Total avskildhet, lugn och ro är ledorden på detta elitresidens, även fast underbara stränder, utmärkt shopping och livligt nattliv är bara minuter ifrån med bil.
Lunas Villas representerar verkligen det bästa av två världar - en lugn, privat tillflyktsort inom räckhåll för en av rikets finaste semesterregioner.

Komplexet har också en engagerad concierge som är glada att hjälpa till med alla era önskningar, från bokningen av bord på restaurang och utflyktsbiljetter till att ordna transport och ge er goda råd angående lokala attraktioner och händelser.
De kommer också ta hand om er matlagning så att ni har tid till att utnyttja tiden fullt ut och njuta av en avslappnad och stressfri paus.


Phuket är ansedd som Asiens största stranddestinationen och erbjuder förutom silkeslena sandstränder också turkosfärgat hav, mycket vacker natur och vänlig gästfrihet.

För resenärer som söker mer än bara perfekta stränder finns det massor av andra aktiviteter att se och göra.
Dykning i världsklass, spektakulära golfbanor, djungelsafari och historiska tempel är bara några av dom distraktioner som garanterar er en oförglömlig semester.

Finsmakarna kan också njuta av det briljanta lokala köket som faller tillbaka på dom traditionella recepten och dom underbara ingredienserna - fisk, skaldjur som regionen är känd för används på bästa sätt.
För dom som vill leva ett västligare liv finns det ett stort antal internationella restauranger i Phuket.