destination

Lyxiga takvåningar, fulländad elegans och utsikt över det glittrande Medelhavet.

Den femstjärniga anläggningen Radisson Blu Golden Sands ligger högst uppe på en klippa, med utsikt över Golden Bay, en av Maltas finaste stränder. Här erbjuds en oemotståndlig blandning av lyx, glamour, djupt rotad tradition och maltesisk gästfrihet som märks i varje liten detalj.

Anläggningen är omgiven av en vackert anlagd trädgård och erbjuder ett femstjärnigt spa med förstklassiga behandlingar. Ta ett svalkande dopp i den exklusiva poolen (endast för medlemmar) med utsikt över Golden Bay eller slå dig ned i den rofyllda relaxavdelningen.

Drömmar blir till verklighet på Golden Sands, Maltas nyaste hotell, som erbjuder allt du kan önska i form av lyx och oöverträffad service. Anläggningens spektakulära takvåningar, moderna hotellutrymmen och himmelska omgivning kommer att ge dig många oförglömliga stunder.


Omgiven av Medelhavets turkosa vatten är önationen Malta en lockande blandning av historia, skönhet och gästfrihet. Ett dramatiskt, naturligt landskap, en förtrollande, tusenårig arkitektur och befolkningens varma leenden hälsar dig välkommen till detta idylliska hörn av världen.

Dagtid erbjuder Malta en otrolig mångfald av semesterupplevelser. Följ med på en seglats längs med den hisnande kusten i en traditionell Luzzu-båt, strosa genom en livlig marknad eller besök något av de många uråldriga tempel som ligger utströdda över landskapet. Koppla av på en färgstark uteservering i Valletta eller luta dig bara tillbaka och njut av solskenet på en av Maltas förstklassiga stränder.

När solen sänker sig över dessa fängslande öar utgör de upplysta byggnaderna en spektakulär bakgrund till det brusande nattlivet. Familjerestaurangerna, de chica bistroerna och barerna i hamnen tycks alla vibrera i takt med den avslappnade, behagliga atmosfär som definierar den maltesiska gästfriheten.​​​​​​​​​​