destination

En trollbindande fristad av idyllisk skönhet och hisnande naturupplevelser.

Upplev en annan sida av USA: besök Florida Keys och den fridfulla ön Islamorada. Anläggningen Angler’s Reef ligger precis intill vattnet och erbjuder fantastiska möjligheter att utforska regionens magiska vattenlandskap.

Florida Keys pittoreska skönhet, mangroveträsk och hav utgör bakgrunden till denna lyxiga, inhägnade och bevakade semesteranläggning. De 52 fristående villorna har byggts med inspiration från Native Conch och Brittiska Västindien och präglas av ett gediget hantverk och en känsla för detaljer i kombination med sober glamour.

Ön Islamorada är känd världen över för sitt sportfiske och är därför det ultimata semestermålet för utövare av denna sport. Angler’s Reef har 36 hamnplatser där båtarna bara väntar på att få ge sig ut på vattenburna äventyr. För den som söker efter ett fridfullt semesterboende i en vacker omgivning med en tidlös atmosfär finns det inget bättre alternativ än denna förtjusande anläggning med dess slingrande stigar och pastellfärgade villor.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


En intensivt blå himmel och strålande solsken: sinnebilden av det fängslande Florida Keys och anledningen till att besökare reser tillbaka, om och om igen. Den här tropiska lekplatsen fullkomligt sjuder av den exotiska flora och fauna som har gjort regionen till ett Mecka för sportfiskare och naturvänner.

Stränderna i Florida Keys är kort sagt klassiska paradisstränder: kilometer efter kilometer av ljummet, turkost hav och vit, finkornig sand. Här kan soldyrkare till fullo njuta av den stillsamma atmosfär som kännetecknar denna lycksaliga del av världen.

Det fängslande Florida Keys upptar över 160 kilometer av den Mexikanska golfens kust och erbjuder både total avkoppling och ett brett utbud av aktiviteter. Florida Keys fantastiska temaparker, hisnande natur och avslappnade attityd gör din resa till ett oförglömligt minne.​​​​​​​​​​​​​