destination

En elegant blandning av tradition, historia, enastående arkitektur och modern lyx.

Detta viktorianska herrgårdshotell med sina underbara trädgårdar och vackert designade interiörer är en hyllning till klassiskt brittiskt arv och är en fröjd för ögat

Från det ögonblick du anländer till denna bildsköna miljö börjar upplevelsen av Kentisbury med sin distinkta blandning av glamour, historia, tradition och service. Från den eleganta inredningen av huvudbyggnaden till den moderna stilen av loger och den sagolika skönheten i det omgivande landskapet gör att du vet att du är på en väldigt speciell plats.

Finsmakare kommer att glädja sig över maten som erbjuds i hotellets Coach House Restaurant. Tack vare chefskocken med två Michelin stjärnor Michael Caines har detta eleganta matställe blivit en av de mest omtalade gastronomiska destinationer i South west med en innovativ meny utformad av de finaste, färskaste och säsongsbetonade råvaror som denna rika och grönskande region erbjuder.

Sola er i den karakteristiska engelska charmen som Kentisbury Grange erbjuder och njut av allt det bästa av denna förtrollade region i South West - upptäck det ultimata stället för lyx, romantik och avslappning.


På grund av ren mångfald och enastående natur är det svårt att slå sydvästra England och i synnerhet detta välsignade norra hörn av det berömda länet Devon. Historia, tradition och landskap kombineras för att visa upp allt det bästa av regionen.

Robusta hedar går ned till de pittoreska kustbyarna som i sin tur ger vika för kilometer av gyllene sand där mäktiga Atlantens vågor möter upp med surfarna som njuter av de.

Kentisbury Grange är själv beläget bara några kilometer från den livliga marknaden i staden Barnstaple och från de härliga stränderna i Croyde, Saunton och Woolacombe. Ingen resa skulle vara komplett utan en promenad på dom pittoreska spåren av Exmoor och därefter kan man utforska den utsökta läckerheten av en krämig te i byn Clovely i Devons län.