destination

En berusande blandning av traditionell lyx, modern design och häpnadsväckande stadsvyer

Besök Dubai och den eftertraktade semesteranläggningen Dorrabay och ta del av den lyx, elegans och innovation som utmärker den Förenade Arabemiraten. Dorrabays vinnande kombination av arabiska influenser och alla tänkbara moderna faciliteter gör den till en av Dubais främsta anläggningar.

Som gäst på denna spektakulära anläggning har du promenadavstånd till stranden och tillgång till ett brett utbud av närliggande bekvämligheter. Det 22 våningar höga, toppmoderna hotelltornet erbjuder en av Dubais mest hisnande utsikter över den eleganta småbåtshamnen Dubai Marina och det klara, glittrande havet.

Gäster på Dorrabay älskar den oslagbara kombinationen av ett prestigefyllt läge och ett brett utbud av faciliteter, inklusive ett ultramodernt gym och rogivan de pooler.

Oavsett var på anläggningen du befinner dig finns alltid kvalificerad personal till hands för att roa även de minsta gästerna så att du ska kunna slappna av och bara njuta av den storslagna miljön.


Dubais spektakulära, mångsidiga arkitektur och kulturella minnesmärken ligger omgivna av tillsynes oändliga vita sandstränder, klippiga berg och varmt, klart vatten. Kvalitet och service är ledord i denna ultrachica, pulserande stad där bara det allra bästa är gott nog.

Solkyssta skyskrapor, glittrande köpcentra, fenomenala temaparker och planetetens mest innovativa arkitektur – i Dubai finns inga halvmesyrer. Denna moderna stad bevisar gång på gång att den är en semesterdestination värdig 2000-talet.

En fusion av historia, tradition och moderna bekvämligheter mot bakgrund av ett majestätiskt och enastående vackert ökenlandskap. Res till Dubai och kom hem med ett minne för livet.​​​​​​​​​​