Disney resorts Aulani, Hawaii en Saratoga, Florida

Als onderdeel van onze niet aflatende inspanningen om de Club Paradisoleden de meest buitengewone vakantie aan te bieden, zijn wij verheugd onze leden in 2015 toegang te kunnen bieden tot twee ongeëvenaarde Disney Vacation Club ® resorts in de Verenigde Staten.

Ontworpen door Walt Disney´s creative designers met de nauwgezette aandacht voor detail waarvoor de Disney Parks and Resorts zo beroemd zijn, zijn deze geweldige resorts opgebouwd aan de hand van visuele verhaalvertelling en bieden ze een overvloed aan faciliteiten in enkele van de meest geliefde vakantiebestemmingen op Aarde.

Aulani, Disney Vacation Club Villas, Ko Olina, Hawai´i, is ideaal gelegen langs een schilderachtige baai ten westen van Oahu. Het authentieke verhaal van Hawai´i en zijn inwoners ontvouwt zich op buitengewone wijze over de gehele 8,5 hectare van het resort, met name de fantasierijk ontworpen zwembaden, een vlotter rivier door een speciaal gecreëerde vulkanische aardlaag, spa´s met zicht op de ondergaande zon, een privésnorkellagune, een gezinsvriendelijk wellness center, een kinderclub, talrijke restaurants en nog veel meer. Andere attracties op het eiland zijn Waikiki, Pearl Harbor, Diamond Head, Hanauma Bay, Käne'ohe Bay, Kailua Bay en de North Shore.

Ontdek daarnaast ook Disney's Saratoga Springs Resort & Spa in het Walt Disney World Resort ® in Florida. Geïnspireerd door Saratoga Springs, een schilderachtig stadje in het noorden van de staat New York, biedt dit, aan de rand van het meer gelegen resort wat de creative designers "de drie H's" noemen, - namelijk Health (gezondheid), History (geschiedenis) en Horses (paarden) - door middel van een breed scala aan voorzieningen, zoals zijn spa, zijn zwembaden en zijn restaurants. Tot de nabijgelegen attracties horen onder andere de vier Walt Disney World Themaparken en aan de overkant van het meer is het immens populaire Downtown Disney® Area, een winkel-, restauratie- en entertainmentzone in volle uitbreiding en beter bekend als Disney Springs.

Het vertellen van verhalen en de aandacht voor elk detail worden in beide resorts verdergezet in de ruime, villa-achtige accomodaties die het comfort van thuis combineren met de magie van Disney.

Geen artikelen in deze categorie

Club Paradiso Fotoboek

Club Paradiso heeft de beste vakantie herinnering die u maar kunt bedenken; een fotoboek van de Club Paradiso-bestemmingen dat eenvoudig kan worden gepersonaliseerd met uw ...

Lees meer

Lente in het Verenigd Koninkrijk

Grootouders vinden het het allerleukste als ze hun kleinkinderen kunnen meenemen voor een (korte) onderbreking. Adem de frisse lucht van het platteland in, loop blootsvoets ...

Lees meer

Bekijk Alles

Inloggen
go to the top of the page