bestemming

Een heuvelachtig landschap en groene wijngaarden, dat zijn de karakteristieken van dit verbazingwekkend mooi resort gelegen in het hart van Toscaanse Chianti regio - dit is Podere San Filippo.

Gesitueerd op 283 hectare aan glooiende heuvels, is deze zorgvuldig gerestaureerde 15e eeuwse landhuis de thuishaven van 12 van de meest luxueuze vakantie appartementen in heel Toscane, de lokale geschiedenis in haar originele decor en de moderne weelde van gemak smelten hier naadloos samen. De Toscaanse Droom wordt werkelijkheid hier in deze luxueuse vakantiehuizen, waar de kunst en de geschiedenis van het rijke verleden van Toscane zijn terug te vinden in de rustieke uitstraling van de hoeve.

Al hetgene wat u instinctief te binnen schiet bij het noemen van Toscane is hier te vinden, de weelderige, pittoreske wijngaarden, klassiek interieur, en een relaxte, tevreden manier van leven. Breng een ontspannen dag door bij het zwembad, en kom later samen op her terras voor een Toscaans geïnspireerde maaltijd tegen een adembenemend decor van natuurlijke panorama's terwijl de wazige zonsondergang aan u voorbij trekt.

Een toevluchtsoord om bij te komen en te herstellen, San Filippo is uitgerust om u het hoogste niveau van luxe en rust, schoonheid en charme te bieden en ervoor te zorgen dat iedere gast kan genieten van de ongeevenaarde Toscaanse ervaring.


De adembenemende zichten over groene olijfgaarden en het glooiende Toscaanse landschap, vormen het kader van de majestueuze architectuur van deze betoverend romantische regio. Deze interessante combinatie van schone kunst, geschiedenis en landschap is de magische inspiratie waar dit paradijselijke gedeelte van Italië om bekend staat.

Dit hemelse gebied is erg beïnvloed door de renaissance, waardoor de geschiedenis en de cultuur uit het hart van de Toscaanse steden sijpelt. De fresco's van Florence, de pracht van Pisa en de gewichtigheid van Sienna roepen de artistieke geest van de geliefde zonen van Italië op. Michelangelo en Leonardo da Vinci leven voort in de prinselijke erfenis van het rijke verleden van deze regio.

Fijnproevers en wijnliefhebbers kunnen een ander aanzicht van de rijke Toscaanse cultuur verkennen, die als nergens anders de traditie en innovatie mengt en viert als levendige ingrediënten uit de regio. Heerlijke gerechten en een goede wijn zijn standaard op elke sociale bijeenkomst en weerspiegelen de diversiteit van de kustlijn, bergen, landschap, steden en dorpen die deel uitmaken van deze fascinerende streek.