bestemming

Een sublieme omgeving, waar moeiteloos een fijne woonomgeving en zalige ontspanning de regel vormen. Betreed een wereld van hedendaagse elegantie en verfijning in de Paramount.

Luxe vindt u hier in overvloed temidden van een weelderige, kleurrijke flora, een swim-up bar, een ruim zonneterras en royale lap-up zwembaden. Dit resort biedt alles wat u maar kunt wensen van een vakantiehuis. De 25 appartementen zijn individueel ontworpen en The Paramount staat bekend voor het creëren van de super-hoge gastvrijheids normen die nu een fundamenteel onderdeel zijn van heel de Club Paradiso portfolio.

Alles, van de opvallende sprookjesachtige architectuur tot het ultra-chique interieur zijn zonder compromissen uitgekozen om het ultieme aan luxe en goede smaak te creëren. Het streven naar perfectie van het personeel is gewoon een onderdeel van hun werk in het Resort.

Met onovertroffen professionaliteit zijn zij er om ervoor te zorgen dat het u tijdens uw vakantie aan niets ontbreekt. Vergis u niet - The Paramount is iets anders, het is iets unieks, het is supreem.


Tenerife is het grootste eiland van het betoverende Canarische eilanden archipel en is een spectaculaire mix van natuurschoon, een levendige cultuur en vakantie gastvrijheid. Kristalhelder water omhelst de prachtige zandstranden waar de bezoekers genieten van de warmte van de gouden Canarische zon en de reusachtige vulkaan Teide die een wondermooie achtergrond biedt aan de mooie steden en dorpen op de lager gelegen hellingen.

Lange zonnige dagen verlopen in een ontspannen sfeer. Stijlvol shoppen in de hoofdstad, prachtige bezienswaardigheden in het nationale park of gewoon genieten van de zon rond een zwembad - wat u maar wenst. Het zalige klimaat van Tenerife biedt u een stralend blauwe hemel die de ziel opbeurt.

Als de gelukzalige middag plaats maakt voor de prachtige zonsondergang, kunnen uw gedachten zich wenden naar de genoegens die het bruisende nachtleven met zich meebrengt. Geniet op een strandterras van een heerlijk diner onder de fonkelende sterren voordat u zich in de elektrische atmosfeer stort van de uiteenlopende en spannende entertainmentmogelijkheden op het eiland. Zorgeloos genieten is aan de orde van de dag op dit subtropische eiland.