bestemming

Kwaliteit, gratie, stijl en verfijning, het leven op de golven, Platinum style.

Net als u dacht dat u het ultieme bereikt had in luxe vakanties, introduceert Club Paradiso het hoogtepunt van het goede leven met haar superieure 'Platinum Experience'. Gericht op de meest kritische vakantiegangers,de tijd die u doorbrengt aan boord van een chique Sunseeker Sportscruiser laat u proeven van de levensstijl genoten door de rijke en beroemdheden op aarde. Een naam met een enorme kracht en reputatie, 'Sunseeker' staat synoniem voor kwaliteit, elegantie, stijl en onovertroffen verfijning.

Elk van de cruisers in de vloot is een staaltje van virtuositeit en biedt prestaties en handelbaarheid die geen enkele boot in deze klasse evenaart. Het innovatieve ontwerp en de kwaliteit van het vakmanschap geven deze boten een buitengewone niveau van verfijning en kwaliteit, en legt de maatstaf wereldwijd.

Geavanceerde marine technologie, waaronder baanbrekende aandrijfsystemen garanderen krachtige en elegante prestaties, met een ontzagwekkende topsnelheid en onvergelijkbaar hanteringsgemak. Bevoorrechte luxe, gewoonweg subliem, de Platinum Experience is bedoeld voor degenen die alleen genoegen nemen met het beste.


Club Paradiso's Sunseeker jachten liggen gemeerd in de prachtige jachthaven van Puerto Colón, Playa de Las Americas aan de zuidkust van Tenerife. Met gemakkelijke toegang tot een aantal prachtige stranden, biedt de jachthaven een uitstekende basis om de verdere omgeving te verkennen en te genieten van een onvergetelijke vakantie.

Er is een waaier van cafe's, bars en restaurants gevestigd in Puerto Colón en het bruisende nachtleven van Las Americas is slechts op een korte loopafstand.

Tenerife blijft een populaire keuze voor vakantiegangers van alle leeftijden. Met een intrigerende geschiedenis en een verrassend gevarieerd landschap, biedt het eiland verschillende attracties en vrijetijdsbestedingen die zelfs de meest rusteloze toerist vermaken.

Van ongerepte stranden tot pretparken, golfbanen, snorkelen, duiken en nog veel meer, de charme van Tenerife zal u amuseren en boeien. Laat uw vrienden u benijden en kies een Sunseeker Sportscruiser als uw unieke en luxe basis voor een sereen, zonovergoten verblijf op de Canarische Eilanden.