bestemming

Penthouse weelde en een onberispelijke stijl met uitzicht op de glinsterende Middellandse zee in het alom geprezen vijf-sterren Golden Sands Resort, een schitterend resort gesitueerd op een kliftop met uitzicht op de spectaculaire Golden Bay, één van de mooiste stranden van Malta.

Luxe en glamour behoren u toe in dit zalige resort, waar een diepgeworteld gevoel voor traditie en de Maltese gastvrijheid duidelijk is in elk klein detail. Gelegen in prachtig aangelegde tuinen,is het hotel de thuisbasis van luxe 5-sterren spa-faciliteiten die u de verwennerij bieden die u verdient.

Neem een verkoelende duik in het fantastische zwembad - enkel voor leden - met uitzicht op het prachtige strand van Golden Bay of neem een beetje bezinningstijd in de ontspanningsruimte. Dromen worden werkelijkheid in Golden Sands, het nieuwste hotel van Malta, waar de ultieme luxe en ongekende niveaus van dienstverlening de norm zijn.

Met elite penthouse suites, frisse moderne ruimten en betoverende uitzichten, zal de hemelse omgeving van het Resort u voorzien van herinneringen die u voor altijd dierbaar zullen zijn.


Omringd door de warme, turquoise wateren van de Middellandse Zee, is Malta is een interessante combinatie van historie, schoonheid en gastvrijheid. Het dramatisch natuurlijke landschap vormt het perfecte kader voor de betoverende architectuur van verre millennia, terwijl de warme gastvrijheid van de Maltese bevolking de bezoekers verwelkomt op deze idyllische plek.

Overdag biedt dit boeiende eiland een ongelooflijke verscheidenheid aan vakantie-mogelijkheden. Ontdek de adembenemende kustlijn op de boeg van een traditionele Luzzu of ontdek de levendige markten en oude tempels verspreid over het landschap. Ontspan op de kleurrijke terrasjes van Valletta of kom gewoon tot rust op één van de spectaculaire stranden van Malta.

Zodra de zon ondergaat op dit boeiende eiland, groeien de verlichte gebouwen tot een sensationeel decor voor het bruisende nachtleven. Familie restaurants, chique bistro's en de bars in de haven stralen allen de speciale sfeer van de Maltese gastvrijheid uit.