bestemming

Stijlvol en sereen, een fascinerende oase van idyllische schoonheid en een adembenemend wonder der natuur.

Ervaar de prachtige schoonheid van de Florida Keys tijdens een amerikaanse vakantie als geen ander in Anglers Reef op het eiland Islamorada. Deze in Carraibische vissersstijl gebouwde urbanisatie is ideaal gesitueerd aan de waterkant. Dit biedt de bezoekers de perfecte kans het aquatische landschap van deze prachtige regio te verkennen.

De pittoreske schoonheid van de Florida Keys is het perfecte kader voor deze luxueuze gesloten gemeenschap, omgeven door mangroven en de zee. Deze 52 stijlvolle vrijstaande individuele villa's zijn geinspireerd door de inheemse conch architectuur en door de Britse West Indische invloeden. Een combinatie van solide vakmanschap met oog voor detail en ongekende schoonheid.

Wereld bekend voor het sportvissen, kunnen liefhebbers geen betere vakantieplek kiezen dan hier. Anglers Reef heeft 36 diep water dokken, ideaal voor waterexcursies. Voor deze van u die op zoek zijn naar een rustig, sereen verblijf in een stijlvolle, tijdloze omgeving is dit aantrekkelijke resort met pastelkleurige huizen en kronkelende paden eveneens een perfecte keuze.


Intens blauwe lucht en zonneschijn, het motief van de fascinerende Florida Keys en de reden dat bezoekers steeds terugkomen voor meer. Deze boeiende, tropische speeltuin heeft een overvloed aan flora en fauna, wat daardoor de gehele regio een waar Mekka maakt voor sportvissers en natuurliefhebbers.

De stranden van de Florida Keys zijn uitlopers van het paradijs. Mijlen van turquoize zee omzomen de fijne witte stranden en de zonaanbidders genieten van de rustige sfeer die deze gelukzalige hoek van de wereld karakteriseert.

Zich uitstrekkend over 100 mijl in de Golf van Mexico biedt deze regio een breed gama van bezigheden en afleidingen, die u lang zullen bijblijven. De ultieme pretparken, adembenemende natuur en een ontspannen sfeer zorgen ervoor dat bezoekers hun bezoek aan de Florida Keys nooit zullen vergeten.