bestemming

Een elegante mix van traditie, geschiedenis, prachtige architectuur en moderne luxe.

Dit Victoriaans landhuis hotel met zijn prachtige aangelegde tuinen en prachtig ontworpen interieurs zijn een zegening van het klassieke Britse erfgoed en haar pure, zalige verwennerij.

Vanaf het moment dat u aankomt op deze perfecte afbeelding van een aanzicht kaart, begint uw ervaring van deze regio met een kenmerkende mix van pracht en praal, geschiedenis, traditie en service. Van het elegante decor van het hoofdgebouw tot de eigentijdse stijl van de lodges en de adembenemende schoonheid van het omliggende platteland, er is geen twijfel dat u op een zeer speciaale plek bent.

Fijnproevers zullen aangenaam verrast zijn met de fine-dining aangeboden in het onsite Coach House Restaurant. Gerund door twee Michelin-ster chef-kok Michael Caine MBE, is dit elegante eethuis één van de meest besproken gastronomische bestemmingen in het Zuid-Westen met een innovatief menu vervaardigd uit de beste verse en seizoensgebonden ingrediënten die deze regio te bieden heeft.

Waan u in de karakteristieke Engels charme van Kentisbury Grange en geniet van al het beste van deze betoverende regio. Ontdek het ultieme chique toevluchtsoord, romantisch uitje en luxe country escape ineen.


Het is moeilijk om de pure diversiteit en ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid te overtreffen in het Zuid-Westen van Engeland en deze regio in het bijzonder, het beroemde noordelijke graafschap Devon. Geschiedenis, traditie en adembenemende landschappen combineren elkaar in een vitrine met al het beste uit dit gebied.

Ruige heide daalt af naar de pittoreske kustplaatsjes, die op hun beurt weer plaats maken voor mijlen van goud zand, waarop de krachtige atlantische branding teneer slaat, tevens geliefd bij de lokale surf gemeenschap.

Kentisbury Grange zelf is gesitueerd op slechts een paar mijl van het bruisende stadje Barnstaple en de prachtige stranden van Croyde, Saunton en Woolacombe. Geen reis zou kompleet zijn zonder een wandeling op de schilderachtige paden van Exmoor voordat u de exquise geneugten verkent van een cream tea in het typysche dorp van Devon, Clovely.