bestemming

Een uitbundige mix van traditionele luxe en modern design samen met duizelingwekkende zichten over de wonderen van Dubai maken van Dorra Bay een enorm gevraagde bestemming.

Ontworpen om te voldoen aan de hoogste specificaties straalt dit complex de onmiskenbaar Arabische invloed uit en kan concurreren met enkele van de beste resorts in Dubai en weerspiegelt de spectaculaire luxe, chic en innovatie waar de Emiraten bekend om staan. Als gast van dit prachtige resort bent u slechts een wandeling verwijderd van het prachtige zandstrand en een fantastisch aanbod van lokale voorzieningen.

Majestueus uitzicht op de super-stijlvolle Dubai Marina en de heldere, sprankelende oceaan, de 22-verdieping hoge state-of-the-art toren ligt op een lokatie met een panoramisch uitzicht op de oceaan - één van de meest adembenemende die u zult vinden in Dubai.

Kritische bezoekers aanbidden de onovertroffen combinatie van deze top locatie en de verschillende faciliteiten die aangeboden worden, waaronder een ultramoderne fitnessruimte en rustig zwembad. Waar u ook bent in het resort, een team van gekwalificeerde professionals staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat het hele gezin zich kan vermaken - zodat u zich volkomen kunt ontspannen en volop kunt genieten van de prachtige omgeving.


De spectaculaire diversiteit aan architectuur en cultuur van deze stad is omgeven door eindeloze witte zandstranden, ruige bergen en de warme, heldere zee. Kwaliteit en service zijn de sleutelwoorden in deze ultra chique en levendige stad waar luxe een standaardvereiste is en niets anders dan het beste goed genoeg is.

De gouden zon schijnt op adembenemende wolkenkrabbers, hotels, schitterende winkelcentra, fenomenale thema parken en de meest innovatieve architectuur op de planeet. Als Dubai iets doet, doet het dit op een grootse manier en toont hiermee de wereld dat het een moderne stad is waar rekening mee gehouden moet worden en een vakantiebestemming voor de 21e eeuw.

Geschiedenis, traditie en het ultieme in moderne faciliteiten komen samen met de ongelooflijke schoonheid van de woestijn als achtergrond. Ontdek Dubai en ervaar iets zo bijzonders dat u het zich voor eeuwig zult herinneren.