Dream Hotel Phuket

Club Paradiso is verheugd u te kunnen melden dat wij  een exclusieve overeenkomst met het prestigieuze Dream Hotel Phuket in Thailand hebben gesloten.
Deze overeenkomst betekent dat u nu in staat bent om uw Club Paradiso lidmaatschap te gebruiken voor toegang tot deze prachtige bestemming. De accommodatie geeft u recht op een Deluxe Twin Room die verbonden kan worden met een extra kamer voor de leden die met 4 personen willen komen.

Omdat deze luxe units geen selfcatering hebben, heeft uw reservering elke dag ontbijt inbegrepen. Tevens heeft u 25% korting op het eten in het hotel.

Het hotel heeft vijf sterren en is gelegen in een exclusieve wijk in Phuket, omgeven door weelderige, groene heuvels, tropische plantages en de sprankelende Andamanse Zee.

Het zwembad met haar swim-up bar is omgeven door comfortabele ligstoelen  en eigen cabana's om ervoor te zorgen dat u zich kunt ontspannen in stijl.

Er zijn uitstekende faciliteiten, waaronder een spa, fitnesscentrum, gratis pendeldienst naar het strand, een restaurant, een wijnbar en een cocktaillounge.

Disney Saratoga Florida

Disney's sensationele Saratoga Springs Resort & Spa in Orlando ligt dicht bij een enorm aanbod van familie themaparken met inbegrip van de vier Walt Disney...

view resort

Disney Aulani Hawaii

Wij zijn verheugd onze leden toegang te kunnen bieden tot twee ongeëvenaarde Disney Vacation Club ® resorts in de Verenigde Staten. Ontworpen door Walt Disney´s creative...

view resort

Rhinefield

Wij zijn zeer verheugd u op de hoogte te brengen dat u uw Club Paradiso Lidmaatschap nu ook kunt gebruiken om toegang te krijgen tot de...

view resort

Castello del Nero

We zijn blij om u de ultieme schaamteloze luxe aan te kunnen bieden met een vier of zeven nachten verblijf voor twee personen in het...

view resort

Meer informatie aanvragen

De antwoorden op al uw vragen en de inspiraties om u te helpen uw dromen te realiseren een gewoon een telefoontje weg

contacteer ons

Inloggen
go to the top of the page